Kinos Artis on reedeks kinni pandud saal, et vaadata filmi "Robinson Crusoe: Piraatide pealik". Saali rent maksab 300 eurot, selle tasub linnaosavalitsus oma eelarvest.

Pirita linnaosavalitsusel on Teriku sõnul olnud juba alates 2000. aastast traditsioon tähistada kooli algust ning meeles pidada oma linnaosa 1. klassi minevaid lapsi, keda sellel aastal on 238. "Lisaks sellele on meil veelgi sündmusi, mida aastaid tähistame - Tartu rahu koos Viimsi vallavalitsuse ning vabadusvõitlejatega, emadepäev ja isadepäev, samuti 24. veebruar, 20. august jne," vastas Terik Delfi päringule.

"Üritusel ei tehta ega ole kunagi tehtud mingilgi määral poliitilist reklaami - ei ole lisatud linnaosa vanema pildiga plakateid, ei jagata rohelisi ega kollaseid õhupalle, ei peeta kõnesid," kinnitas Terik.

Lastele saadetud kinokutse allkirjastajaks oli linnaosavanem Terik. Kutsujaks on tema sõnul olnud alati nimeliselt linnaosa vanem kui ametiasutuse juht, mitte kui poliitik või kandidaat valimistel. "Nii on see alati olnud ja suure tõenäosusega on ka järgnevatel aastatel, hoolimata sellest, kes linnaosa vanema toolil istub," kommenteeris Terik.