„ERR on kaastootja, kelle panus oli ülekandejaama ja seda teenindava personali kasutusseandmine 8 tuhande euro maksumuses,“ ütles Anneli Tõevere-Kaur Delfile.

„Lisaks võimsale ja täiesti ainulaadsele rahvusvahelisele koostöökogemusele oma ala tipptegijatega saab ETV selle eest litsentsi viieks aastaks nii kontserdi kui ka dokfilmi näitamiseks; eetriaeg on alles selgumas, aga ilmselt on esmanäitamine Eesti telepublikule ikka selle aasta sees,“ lisas ta.

Eesti filmimeeste osakaal kogu ettevõtmise juures on päris suur, teiste seas on kaasatud Tarmo Krimm tehnikajuhina, Andres Arro tegevprodutsendina, Mait Mäekivi juhtoperaatorina, Tambet Tasuja monteerijana. Ka ligi pooled kaameraoperaatoritest olid eestlased.

Kontserdi televersioon monteeritakse lõplikult kokku septembris Londonis produtsent Peeter Rebase juhtimisel, kes teeb ka režissööritöö kahasse Russell Thomasega.

Telemeeskonda kuulus tegevprodutsedi kinnitusel kokku ligi 120 inimest. Lisaks eestlastele oli kohal tegijaid Inglismaalt, USAst, Soomest ja Saksamaalt.

Robbie Williamsi 20. augustil antud kontsert meelitas korraldajate andmetel Tallinna lauluväljakule 60 000 inimest. Sealhulgas ligi 25 000 turisti, kes jätsid Eestisse hinnanguliselt umbes 4 miljonit eurot.