16.08 kell 18.41 teatati, et Keilas Uuel tänaval asuva kortermaja ühest korterist tuleb suitsu. Sündmuskohale sõitnud Keila ja Paldiski päästjad ning Lohusalu vabatahtlikud päästjad tegid kindlaks, et korteri köögis oli taaskord kõrbema läinud toit. Toidupõleng likvideeriti ja ruumid tuulutati ülerõhuventilaatoriga.

17.08 kell 18.03 teatati, et Mustamäel Ehitajate teel tuleb kortermaja ühest korterist suitsu. Päästjad tegid kindlaks, et korteris oli taaskord läinud kõrbema toit pliidil. Päästjad võtsid kõrbema läinud toidu pliidilt ja tuulutasid ruumid.

18.08 kell 11.13 teatati, et Lasnamäel Kivimurru tänaval tuleb ühest korterist suitsu. Ka seal korteris oli tegemist kõrbema läinud toiduga, päästjad tuulutasid eluruumid.

18.08 kell 07.36 teatati, et Põhja-Tallinnas Erika tänaval tuleb kortermaja ühest korterist suitsu. Päästjate koputustele vaatamata korteriust ei avatud. Päästjad avasid ukse. Korteris oli viimasel ajal tüüpiliseks saanud olukord. Pliidil kärssas pann ja kõrvaltoas magas mees. Päästjad võtsid kärssama läinud panni pliidilt, kiirabi vaatas üle maganud mehe. Edasist abi mees ei vajanud.

Suvekuudel peavad päästjad praktiliselt iga päev sõitma väljakutsetele, mille põhjuseks on kõrbema läinud toit. Inimesed peaksid kindlasti olema sööki valmistades tähelepanelikumad.

2012. aastal sai üle Eesti tervelt 90 hoonepõlengut alguse kõrbema läinud söögist. Päris kindlasti ei tohi toidu valmistamise ajal minna kodust ära või teise tuppa magama. Isegi kui kõrbema läinud söögist ei saa algust suur tuleõnnetus, on sellest leviv suitsuving magavale inimesele väga ohtlik.