"Selle uudise peale räägin ka midagi. Nimelt töötasin ka seal tivolis neli päeva. Seal on kõik õnneloosid ja muud sellised mängud petuvärk. Seinale on pandud kõik suured auhinnad, näiteks mänguasjad ja pehmed loomad, aga võita saab tegelikult ainult väikseid," kirjutab üks lugeja.

"Käisime ka perega juuli lõpus samal tivolituuril. Mees mõtles, et proovib püssiga täpsust lasta. Ta ostis 5 euro eest 3 lasku ning pidi kõik potsikud pikali saama, vähemalt nii seletas meile umbkeelne müüjaneiu. Pärast seda, kui mees oli kolm kuuli ära lasknud, selgitas müüja, et vähe sellest, et me oleme kõik pikali tulistanud, oleks pidanud potsikud veel ääre pealt alla kasti kukkuma. Selle peale ütles minu mees, et see on suhteliselt võimatu, sest äär on lai ja see vahe, kuhu potsikud kukkuma peavad, on liiga kitsas. Müüa ütles siis, et on jah, suht võimatu - siiani polevat veel keegi saanud. Tuur oli juba peaaegu terve Eesti läbi sõitnud! Kas keegi selliseid ärisid kontrollib ka, või võib iga mees niimoodi karistamatult inimesi lollitada?" küsib teine.

"Olen teismelisena töötanud tivolis mängude peal. Enamus nendest on puhas pettus. Ärge raisake raha," soovitab esimese kirjutaja kunagine kolleeg.

"Üks mäng oli selline, kus tuli püssiga käel näpud ära lasta, kolm sai lõdvalt ära lastud, aga kaks näppu olid tugevamast materjalist ja lase palju tahad - ei miskit. Pettuse ja rahalüpsmise tuur ratastel!" teatab üks kommenteerija.

"Mäletan, kui Põlvas Tivoli oli. Olid mingisugused nöörid, no ikka umbes sada vähemalt ja lett oli paksult täis suuri karusid ja elevante. Sai siis hiilitud taha ja nägime, et nondest sajast nöörist olid vaid kaks tähitud teise lipikuga, teised olid tühjad. Tegime telefoniga pilti, kui äkki haaras turva telefonist ja lasi pildi maha. Seni pole enam kunagi õnnemänge proovinud. Peaks saatma tarbijakaitse sinna kohale ja trahvima neid tõpraid, kes tegelikult häbematult lihtsalt inimestelt raha varastavad," arvab teine.