"Me otsisime neid meedia ja müügipunktides olevate kuulutuste kaudu taga, aga kahjuks ühtegi neist võitjatest me üles ei leidnud," nentis Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel Delfile.

Škoda Octavia võidupilet osteti Tartu Ringtee Selverist 28. mail ning Kuuba ringreisi võidupilet Solarise keskuse R-Kioskist 6. juunil.

Eesti Loto peakontorisse oodati kuni 12. augustini võitu vormistama ka nelja 1000-eurose võidupileti ja ühte 3000-eurose võidupileti omanikku, neist suurima võiduga lotopilet osteti 15. mail Tallinna Kaubamaja R-kioskist.

"Enamasti meie lotovõitja võidusummat välja võtmata ei jäta, siiski eelmisel aastal jäeti unarusse suisa 155 395 euro suurune lotovõit," meenutas Luikmel.

Turundus- ja müügidirektori sõnul oli tegu Eesti Loto ajaloo suurima välja võtmata jäetud võiduga, lotopilet osteti Haapsalust orienteeruvalt aasta tagasi.

Vastavalt lotomängu reeglitele on võitude vormistamiseks aega 90 päeva alates esimesest loosimisele järgnenud päevast, kui aga selle aja jooksul suurvõitja Eesti Loto kontorisse ei ilmu, lähevad võidusummad Eesti Loto reservfondi, kust toimuvad väljamaksed tulevikus toimuvate lisaloosimiste korral.