"Otsime inimesi, kes liikusid buss nr 18-ga täna (eile - toim.) hommikul kell 08.00 Tallinn-Väikesest Laagri poole. Isikud, keda otsime, tekitasid kehavigastusi minu tuttavale. Kamp koosnes viiest liikmest (4 poissi ja tüdruk). Kes nägi toimuvat pealt, nii bussis kui ka peatuses, siis oleks sellest abi nii politseile kui ka kannatanule, sest jõhkra peksmise käigus purunes isikul ninaluu ja arstid keelasid vähemalt kuu aega tööle minemast," seisab sotsiaalmeedias levivas teates.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich kinnitas Delfile, et korravalvurid said eile tõepoolest kell 7.55 teate, et Pärnu maanteel Tallinn-Väike bussipeatuses oli kamp noormehi tunginud kallale 20-aastasele mehele.

Uldrich lisas, et kell 8.04 sündmuskohale jõudnud politseipatrullil ei leidnud võimalikke ründajaid ei sündmuskoha lähedalt ega liinibussist, millega nad olid väidetavalt lahkunud.

"Politseipatrull soovitas noormehel, kes oli alkoholi tarvitamise tunnustega, pöörduda haiglasse vigastuste fikseerimiseks ning tulla kainenenuna lähimasse politseijaoskonda rünnaku kohta avaldust kirjutama. Seni pole noormees teadaolevalt politsei poole enam pöördunud," teatas Uldrich.