Üldiselt tundub võrdne reegel, et kui mõlemad pooled käivad tööl, tehakse kodutööd ka võrdselt. Kui tööl käib ainult mees, jäävad kodutööd põhiliselt naisele.

Kodutööde tegemine ei ole lihtne ülesanne, eriti kui peres on lapsed. Ainult ühele asjale keskendudes jääks mõni asi tegemata ning kõigega rahulikult ja stressita toime tulemine eeldab head planeerimist ja head kodutehnikat.

Pidev kohustus tegelda kodu ja lastega võtab mängulusti kõvasti vähemaks. Koduperenaise amet on tegelikult rängem kui lehmapidamine. Kui lehm tahab lüpsmist kaks korda päevas, siis pere tahab süüa kolm korda. Söögitegemine võtab lüpsmisest kauemgi aega. Kui ahvatlev mõte tundub elada lüpsjaga? Mitte et sel ametil midagi viga oleks, kuid samamoodi ei ole koduperenaisel enda vormis ja mängulisena hoidmine mingi lihtne ülesanne. Kui hommikust õhtuni peab mõtlema kodustele kohustustele, siis mehega suheldes sooviks puhata ja parem, kui saaks üldse hinge tõmmata. End tema nimel pingutada tundub liiast.

Niisiis, kui mees tahab mängulist ja seksikat naist, peab ta hoolitsema selle eest, et naisest ei saaks kodu ja laste vangi. Ta peab otsustama, kas talle on olulisem, et tal endal poleks kodus kohustusi ja et naine valmistaks talle iga päev süüa või see, et naine leiab aega ekstra ka tema ja enda jaoks, hoolitsedes enda eest ja pühendades mehele kvaliteetaega.

Väga palju kodutöid saab teha ära hea kodutehnikaga. Kvaliteetsed kodumasinad on investeering ka paarisuhtesse. Samuti lapsehoidjad, restoraniskäigud ja kohustuste enda peale võtmine.

Heas suhtes peaks olema kõik komponendid, nii et igal juhul tuleb leida kompromisse. Kuid mehepoolse panustamise ja investeeringuteta kustub sära naise silmis peagi.