Hiljutisel kohtuistungil avalikustati uut informatsiooni selle kohta, milline oli õudustemaja igapäev. Amanda Berryt, Gina De Jesust ja Michelle Knighti hoiti kinni allkorrusel, kus nende sõnul oli püsivalt pime ja jahedavõitu. Castro pani tihti mõne neist kongi ahelatega kinni ja lõi naist seni, kuni kusagilt veri välja tuli. Vägistamine oli süstemaatiline, seda tegi ta võikalt ja igapäevaselt. Vajadusel pani ta naisterahva köite ja kettidega kinni ning vägistas teda nõrkemiseni.

Kui kinnihoitu oli Castroga vastik, lasi mees tal ajuti nälgida. Elushoidmiseks andis külmavereline piinaja talle kõhutäiteks ainult odavat teejooki.

Naisi vägistas Castro ilma kondoomita, mistõttu jäädi korduvalt rasedaks. Vihane mees peksis seejärel naisi kõhtu ja oli vähemalt viis nurisünnitust. On ka võimalik, et kurjategija mürgitas naisi. Üks laps siiski tuli maailma, Castro ähvardas imikut algul küll tappa, kuid mõtles lõpuks siiski ümber.

Kohtu andmetel tunnistas Castro ennast eelmisel nädalal süüdi ja vältis sellega surmanuhtlust - talle mõistetakse eluaegne vanglakaristus.