Näiteks jäi Delfi fotograafi kaamerasilma ette olukord Saue lähedal Kanama ristis, kus kaks politseiautot olid kinni pidanud ühe musta luksusauto.

Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul korravalvurid eraldi Tallinnasse saabunud luksusautodel silma peal hoida ei kavatse, ent siiski teostatakse kõigi liiklejate suhtes tavapärast liiklusjärelevalvet. Seetõttu ei osanud politsei esindaja ka hetkel öelda, kas eelpool mainitud luksusauto juht rikkus seadust või manitses politsei teda lihtsalt korralikumale liiklemisele.

Võistluse Gran Turismo Baltica 2013 raames jõudsid täna Eestisse taas uhked superautod, mille valikusse jagus nii McLareneid, Lotuseid, Lamborghinisid kui Porschesid, peamiselt rootsi numbrimärkidega, mõned Eesti ning Poola omad sekka.

Autod saabusid Stockholmist ning läbi Tallinna sõideti edasi Pärnusse, et Audru rajal 1. augustil mõõtu võtta.

Üritusest võtab eeldatavalt osa umbes 60 autot ja taas Tallinna ning Stockholmi poole asutakse teele 4. augustil.

Hiljuti väisas Eestit ka kuulus luksusautode võistlus Gumball 3000, mille osalejad rikkusid massiliselt liikluseeskirju. Kokkuvõttes tabas politsei Gumball 3000 võidusõidu raames 40 kiiruseületajat, kellest ligi pooled ületasid kiirust kuni 40 km/h.

Nendest 40 rikkujast viidi üheksa koheselt ka kohtumajja ning neist kuus veetis öö arestimajas. Seitsmele isikule määrati rahatrahv, millest väikseim oli 320 ning suurim 800 eurot. Kahele isikule määrati ühepäevane arest ja võeti juhiluba - ühelt kolmeks ja teiselt viieks kuuks.