Ilmselt suurem osa inimestest unistab sellest, et nad oleksid ühel päeval "rikkad". Paljude unistus piirdubki lihtsalt sellega, et olla rikas, omamata täpsemat ülevaadet sellest, mida nad ise tegelikult rikkuse all silmas peavad ning veel vähem sellest, kuidas nad seda saavutada kavatsevad.

Eespool mainitud uuringu tulemusi võib minu silmis pidada lausa üllatavateks, kuna inimestest, kes omasid investeeringuid ühe ja viie miljoni USA dollari vahel, pidas ennast rikkaks vaid 28%. Kuna laiem üldsus peab sellise varanduse omanikke üldjuhul miljonärideks, siis on tõepoolest kummaline, miks asjaosalised ise end rikasteks ei pea.

Üks peamisi põhjusi on ilmselt see, et jõukad ja eeldatavasti ka targad inimesed on näinud riske ning ohte, mis rahanduses varitsevad ning nad mõistavad, et need mõned miljonid ei ole veel piisav, et nimetada ennast rahaliselt sõltumatuks. On ilmselge, et need, kes on teeninud oma esimesed miljonid, ei kavatsegi üldjuhul sellega piirduda. Edasine teenimine aga nõuab samuti riske ning võttes arvesse, et panused on kordades suuremad, on seda ka riskid. Tänu sellele ei ole keegi kindlustatud selle eest, et mingil moel oma teenitud rahast ilma jääb.

Sama küsimust küsiti ka inimestelt, kes omavad viis või enam miljonit dollarit ning nagu ka eeldada võib, oli selles hulgas juba oluliselt rohkem rahvast, kes end rikkaks peab. Ilmselt umbes viie miljoni piirimail jookseb ka see joon, kus riskid hakkavad kahanena, oleneb loomulikult isiku enda strateegiast ning sellest, kui suuri riske ta on valmis võtma.

Üldjuhul on ikkagi nii, et on raske saavutada unistusi, mida te ise väga selgelt endale ette ei kujuta ning selge on ka see, et mida rohkem te saavutate, seda rohkem te saada tahate. See on inimese loomuses. Samas on see ka üks jõududest, mis meid pingutama paneb ning elus edasi viib.

Paljud rikkad ja kuulsad on öelnud, et nad soovivad, et kõigil oleks võimalus tunda seda elu, kus sul on nii palju raha, et võid osta sisuliselt kõike, mida hing ihaldab ning ka kuulsusest ei tule puudu - alles siis saaksid nad aru, et tegelikult on elus tähtsad hoopis teised asjad. Kahtlen, et paljud sellest enne aru saavad, kui nad seda omal nahal kogenud on. 

Hetkel aga soovitan kõigil endale selgeks teha, millest nad unistavad ning kuidas selle poole pürgida. Uskuge mind, kui te seate oma tegevused lähtudes teie unistustest, siis ühel päeval need ka täide lähevad. Kõige tähtsam on olla ise positiivne ning uskuda oma tegemistesse.