"[Helistaja] teatas, et näeb vanalinnas meest, kes meenutab välimuselt hiljuti meedias nähtud rollerivarguses kahtlustatavat. Kahjuks jäi mees laupäevaõhtusel nii-öelda tipptunnil politseinike poolt kontrollimata," nentis Kahro.

Pressiesindaja sõnul tänab politsei tähelepanelikku inimest vihje eest.

"Mehest tehtud fotod on kriminaalpolitseil olemas ning mehe võimalikku seost vargusega kontrollitakse," lisas Kahro.

Vargus jäi turvakaamerale

Baotian BT50QT-9 roller numbrimärgiga 226K varastati Väike-Karja tänava 12 maja eest 21. juuli öösel kell 1.08.

Youtube'is on rollerivargusest üleval ka video. Turvavideolt on näha, kuidas nokamütsiga tüüp teeb mitu korda asja majaseina äärde toetatud rolleri juurde, toetub sellele ning tiirutab selle ümber.

Lõpuks, kui õhk puhas, hiilib ta võõra sõiduriistaga minema. Rolleri leidmiseks pani sõiduki omanik välja 100-eurose tasu info eest, mis viiks varga tabamiseni.

Videot näinud Delfi lugejale tundus, et on sama tüüpi vanalinnas ennegi kohanud ning üleeile Viru tänaval kõndides märkaski ta juhuslikult sama meest.

"Kui videot vaadata, siis on näha, et tal on sama New York Yankee nokamüts, sama riietus, isegi sandaalid sokkidega on samad. Olin kindel, et tegemist on tüübiga turvavideost," kirjutab ta oma Facebooki lehel.

Lugeja sõnul hoidis ta pärast politseisse helistamist vargal 15-20 minutit silma peal, aga politsei kohale ei ilmunud.

Sõiduki omanik ootab infot varguse kohta aadressil varastatudroller@gmail.com. Infot varguse kohta ootab ka politsei lühinumbril 110.