"Seoses Tehnika tänaval toimunud teetöödega lühendati ja suunati ümber rida trolliliine ning käivitati asenduseks bussiliin, kuid kahjuks ei jõudnud ehitaja süül info selle kohta peatustesse. Seetõttu olid paljud linlased teadmatuses ja pidid peatustes asjatult trollibussi ootama," teatas TLT avalike suhete osakonna juhataja Sirje Roht meediale edastatud teates.

Roht lisas, et planeeritud teetöödega seonduvatest liiklusmuudatustest teavitamise eest hoolitseb vastavalt lepingule Tallinna transpordiamet koos ehitustöödeks loa taotlenud ja teetöid teostava firmaga.

"Vabandame linlaste ees tekkinud ebameeldivuste pärast," lisas Roht.

Tallinnas oli alates 19. juulist saadik peatatud trammitee kapitaalremondi tõttu trammide 1 ja 2 liiklus, samuti ei sõitnud tavapärast marsruuti ka trollid 1, 4, 5 ja 7.

Laupäeval valitses trolli- ja bussipeatustes üleüldine sagimine. Segaduses inimesed ei teadnud, miks ka pärast pooletunnist ootamist ei ole veel tulnud ühtegi trolli.

Graafiku järgi pidavat trolle ja busse olema tulnud juba mitmeid - üleval olid endised trolli- ja bussigraafikud. Ka polnud näiteks Kristiines Taksopargi, Tõnismäe ega Balti jaama trolli- ja busspeatuses ühtegi teadet graafikumuudatuste kohta.

"Väga tore, et ühistranspordi taristut renoveeritakse, aga peatustes võiks ju muudatuste kohta mingigi teade olla," ütles Delfile pettunud linnakodanik, kes ootas täna hommikul Kristiines Taksopargi peatuses trolli 25 minutit.

Trammi nr 1 ja 2 peatustes oli segadust vähem, sest enamikes peatustes olid liikluse ajutisest olukorrast olemas teated, küll aga polnud teadaannet Kadrioru trammipeatuses.