"Laupäeval ootasin Taksopargi peatuses umbes 30 minutit trolli number neli. Peatuses mingit silti ei olnud ning kui lõpuks Tallinna abitelefonile helistasin, siis öeldi, et peaksin ootama bussi number 70. See aga oli valeinfo, kuna ka sellise numbriga bussi ei olnud sealt möödunud. Lõpuks ühendati mind trollidispetšeriga, kes selgitas, kuidas saan soovitud kohta minna. Nõme! See, et Kopli tramm ei sõida, oli mul teada, aga trollide kohta küll mingit infot ei olnud kuulnud," tunnistab lugeja.

"See trammide ja trollide asendamine oli ikka täielik ämber! Transpordiamet ja Tallinna Linnatranspordi aktsiaselts, palun järgmisel korral paigaldada kõigisse peatustesse ja trolli või trammi asendavatesse bussidesse asendusliikluse skeemid. Andke juhtidele leht peatuste nimedega ja korraldus need läbi mikrofoni korralikult välja öelda. Samuti õpetage neile selgeks lause, mis suunaks inimesed järgmise transpordivahendi peale. Sellist korralagedust pole tükk aega näinud. Ja kui pilet on ostetud asendusbussi juhilt, peaks see kehtima kogu sõidu, mitte nii, et kahe peatuse pärast pead uue ostma, kuna läksid Lille peatusest sõitu alustava trolli peale!" arvab teine.

"Sain tünga - ootasin laupäeva hommikul Kreutzwaldi peatuses Balti jaama sõitu - ei mingit teadet! Jõudsin Hobujaama peatusse bussiga. Ooteplatvorm oli rahvast täis, ootasid number 1 trammi, teadet ei kuskil. Siis tuli buss number 52 ja kõik jooksid selle peale. Sain ka jaole. Bussijuht peatusi ei teadustanud. Küsimuse peale, miks peatusi ei teadustata, ei saanud juhilt vastust. Kuna bussis oli ka palju välismaalasi, siis oli täielik tohuvabohu," meenutab üks linlane.

"Ootasin laupäeval kella 17 ajal Taksopargi peatuses trolli nr 4, et sõita sellega Balti jaama ja jõuda 17:35 väljuva Tartu kiirrongi peale. Peatuses mingit infot ei olnud ja segaduses inimesi oli seal päris palju, kes samuti tahtsid rongile jõuda. Olles seal 20 minutit tulutult oodanud, läksin Kristiine ette takso peale ja siis nägin, et troll nr 4 sõidab samuti Kristiine eest Kaarli puiestee kaudu ka Balti jaama. Jube viha tegi küll! +5 eurot taksoraha, mis oli rohkem kui minu rongipilet sihtkohta," teatab teine.

"Sõitsin 19.07 rongiga maale ja siis sai Balti jaama kenasti number 4 trolliga. Üllatus oli aga 21.07, kui linna tagasi jõudsin. Trollid ei sõida, mingid veidra numbriga bussid ja ei mingit infot "riigikorra" muudatuse kohta. Lõpuks, kui olin 0,5 h oodanud, siis tuli üks buss, millel oli esiaknal lisasilt teatega "Asendab trolli"," räägib paha-aimamatu suvitaja.