Mai Treial on avaldanud soovi jätkata Jõgeva linna juhtimist, kui linnakodanikud selleks oma toetuse annavad. „Olen Jõgevale ja tema inimestele avatud ning valmis jätkama tööd, mida olen oma meeskonnaga pühendunult teinud,“ ütles Mai Treial, kelle hinnangul eeldab linnajuhtimine eeskätt üksteisega arvestamist ja koostööd, teatas Keskerakond.

„Oma tegevuses lähtun põhimõttest, et kodust algab Eestimaa. Kohalik omavalitsus on lähim inimesele, kus tunnetatakse inimese ootusi ja vajadusi kõige enam. See on oma valitsus, kus koostöös ja üksteist toetades saame kindlustada ise oma tuleviku,“ märkis Treial.

„Jõgeval peangi oluliseks jätkata alustatud ühist tööd ettevõtjate, haridustöötajate ja kolmanda sektoriga. Ka erakondade vaheline koostöö peab nii väikeses paigas toimima. Kohalikul tasandil on oluline, et juhtimises ja linna arengus osaleksid kõik huvigrupid. Vaid sellisel juhul saavutame parima toimiva terviku,“ sõnas ta.

Treiali hinnangul on uuel linnavolikogul suured väljakutsed. „Kuidas me suudame hoida noori pärast kooli lõpetamist kodulinnas, tagada piisavalt töökohti ning ettevõtjale motivatsiooni investeeringuteks, on küsimused uuele volikogule. Lisaks ootavad eakad päevakeskust ning energiasüsti vajab uus põhikool.“

„Mul on jõudu ja tahtmist taas pühenduda linnajuhtimisele, kui linnarahvas on nõus seda ühisel jõul minuga tegema,“ kinnitas Treial.

Mai Treial on Jõgeva linnavolikogu esimees. Ta on kuulunud VIII, IX, X ja XI riigikogu koosseisu ja juhtinud sotsiaalkomisjoni. Mai Treial ei kuulu ühtegi poliitilisse erakonda. Viimastel kohalikel valimistel kandideeris ta Rahvaliidu nimekirjas.