"Juuni keskpaigast saadik, pärast kaupluse Kodutarve väljakolimist ning seoses Comarketi kaupluse laiendusega, hakkas Narva maantee 23 alumistesse korteritesse kostuma 24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas mingi agregaadi undamine. Undamine häirib elanikke tõsiselt, ehkki korterite aknad on tiheda liiklusega tänava poole. Haiged ja lapsed on viidud mujale. Paljude ööuni on häiritud.

Pöördumised Comarketisse pole andnud tulemust. Viimati lubati asi korda ajada eelmisel nädalal, aga ei miskit. Tundub nagu keegi kasutaks tolmuimejat või pesumasinat, aga öörahust pole juttugi. Probleeme on sellega ka ühistul, kelle poolset tähelepanujuhtimist samuti ignoreeritakse," kirjutab ärritunud majaelanik.

"Oleme olukorraga kursis ja teeme kõik selleks, et probleem võimalikult kiirelt lahendada. Kaupluse laienduse käigus ümberpaigutatud külmaseadmete kompressorid tekitavad ülemäärast müra, mis kostub kaupluseruumide peal asuvatesse korteritesse. Kaasasime parimad spetsialistid, et müratase kontrolli alla saada," kinnitab poe esindaja.