Teisipäeval kella kolme ajal päeval äratas Tallinna kesklinnas politseinike tähelepanu roller, mille tagaistmel olnud kaassõitjal puudus kiiver. Liikleja ohutuse tagamiseks otsustas patrull rolleri peatada.

Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul otsustas mees peatumise asemel eest ära sõita ning seadis sellise mõtlematu käitumisega tõsiselt ohtu enda ja teiste liiklejate turvalisuse, kuna sõitis pikalt ühesuunalisel teelõigul vastassuunas ning ületas mitu ristmikku keelava fooritulega. Politseinikud pidasid Andrese kinni Masina tänaval.

Võttes arvesse mehe varasemaid rikkumisi ning karistuseks määratud maksmata rahatrahve, otsustas Harju maakohus, et Andresel tuleb karistuseks kanda kümme arestipäeva.

Põhja prefektuuri kesklinna jaoskonna juht Valdo Põder selgitas, et kirjeldatud vahejuhtum lõppes nii rollerijuhile kui ka teistele temaga samal ajal tänaval liigelnud inimestele õnnelikult, sest keegi vaatamata mitmele ohtlikule rollerijuhi manöövrile viga ei saanud.

"Paraku ei ole kinnipeetud mees oma varasematest rikkumisest ning karistusest õppust võtnud. Usun, et tal on nüüd, mille üle arestikambris järele mõelda," sõnas jaoskonna juht.