Strauss-Kahn võeti 2012. aasta mais New Yorgis kinni, süüdistatuna Nafissatou Diallo seksuaalses ründamises. Diallo ebausutava jutu tõttu loobusid prokurörid peagi süüdistustest, misjärel algatas 33-aastane naine poliitiku suhtes tsiviilhagi.

Juhtum tõi kaasa Strauss-Kahni vastaste seksuaalsete süüdistuste laviini, mistõttu oli mees sunnitud IMFi juhikohalt tagasi astuma.

Lõpuks saavutas Strauss-Kahn siiski teda seksuaalses ahistamises süüdistanud hotelliteenijaga kohtuvälise kokkuleppe.

Quest küsis poliitiku esimeses pikemas teleintervjuus pärast skandaali puhkemist, mida ta arvab väidetest, et ta vaatab naisi kui seksiobjekte.

"Ei, tegelikult mitte," vastas Strauss-Kahn. "Ma ei usu. Mul pole naistega mingeid probleeme. Mul on probleeme mõistmaks, mida oodatakse poliitikutelt kõrgeimal tasemel. [Nende kahe teema vahel] on erinevus."

Strauss-Kahni sõnul ei mäletata ta täpselt päeva, mil ta New Yorgis arreteeriti. "Ma ei mõelnud midagi. See [lihtsalt] juhtus. Juhtus midagi privaatset. Ja ma leian siiani, et hotellitoas juhtuv peaks olema privaatne - seda seni, kuni prokurörid leiavad, et sind on põhjust milleski süüdistada ja et selleks on ka tõendeid..."

Kui poliitik oli süütu, siis miks ta ikkagi teenijannale raha maksis? "[Ma] maksin ja läksin oma eluga edasi," selgitas Strauss-Kahn.

Vaatlejate hinnangul rikkusid kohtuasjad ka Strauss-Kahni šansi saada Prantsusmaa presidendiks. Mees kinnitas, et ei kavatsegi kandideerida.

Strauss-Kahn töötab hetkel Lõuna-Sudaanis, sest tunneb, et teda seal vajatakse.