Politsei andis teada, et vereanalüüsi põhjal selgus, et nii autot juhtinud Pavel kui ka kaasa reisinud Mihhail olid alkoholijoobes.

Ühtlasi on teada, et liiklusõnnetuses hukkunud Mihhail ei kasutanud nõuetekohaselt turvavarustust ning paiskus masinast välja. Sõiduki alla ta ei jäänud, ent saadud vigastused olid niisamagi piisavalt rasked toomaks kaasa sedavõrd traagilise tagajärje.

Esmaspäeva pärastlõunal kell 16.58 sai politsei teate, et Tartumaal Varnja alevi lähedal on toimunud liiklusõnnetus, kus üks inimene hukkus ja teine sai vigastada.

Surma sai juhi kõrvalistmel istunud 1953. aastal sündinud Mihhail, autot juhtinud juhilubadeta 1965. aastal sündinud Pavel toimetati vigastustega haiglasse.

Õnnetus juhtus, kui õnnetusse sattunud Nissan oli läbinud kurvi ja juba sirgel teel kaldus vasakule teelt välja ning rullus üle katuse.

Ainuüksi juunikuus hukkus Lõuna-Eesti liikluses sarnaselt kaks inimest: 15. juunil Aoveres juhtunud ühesõidukiõnnetuses hukkus 24aastane Martti ning 16. juunil Rõuges juhtunud ühesõidukiõnnetuses jättis elu 25aastane Andres. Mõlemad nad olid alkoholijoobes ning ei kasutanud turvavööd.

Politsei paneb liiklejatele südamele, et turvavarustuse kasutamine on vajalik ennekõike ikkagi nende endi ohutuse tagamiseks. Ühtlasi julgustab politsei kõiki joobekahtlusega juhti märganuna sellest viivitamatult hädaabinumbril 110 teatama, sest selliselt talitades võib päästa inimelu.