Kurikuulsa Everlasti poksiklubi „õigusjärglase“ Power Fight'i treener Toivo Pettinen ütles Delfile, et ei tea eriti midagi selle kohta, mis Lemme jaanitulel toimus. „Need poisid, kes Power Fightis trennis käivad, seal (kakluses – toim) kindlasti ei olnud,“ sõnas ta.

Pettinen nentis, et seda on ette tulnud küll, kui tänaval kakluseks läheb. „Mina olen oma poistele öelnud, et lüüa on vaja siis, kui see toimub tõesti enesekaitseks,“ rääkis ta.

Mõne päeva eest rääkis võika pöörde võtnud Lemme jaanipeol osalenud Melvin Delfile, et peksjate kamp viidi käeraudades minema. Peksjaid oli autotäis, aga seal oli mitu kampa. "Õppinud mehed, poksi põhikoolist," kirjeldas Melvin.

Pealtnägijate sõnul vägivallatses jaaniõhtul mitmekümneliikmeline noorukite seltskond, kes peksis valimatult inimesi, sealhulgas noori naisi. Väidetavalt oli politsei ühte konkreetset peksmisjuhtumit üsna rahulikult kõrvalt vaadanud.

Siseminister Ken-Marti Vaher lubas juhtunu suhtes politseis algatatud sisejuurdlusel isiklikult silma peal hoida.

Kurikuulsast Everlasti poksiklubist välja kasvanud klubi Power Fight peatreeneriks on Ristjan Talv, kes on peksmise eest karistatud.

„Everlastikatega“ on Pärnu kandis varemgi probleeme olnud ning mitmed klubiga seostatavad inimesed on olnud kohtu all erinevate kuritegude eest.

Suure avalikkuse tähelepanu pälvis Everlastiga seotud seltskond 2007. aastal, mil Pärnus peksti läbi üks pereisa, kes julges kõnniteele sõitnud jõmmide liiklusrikkumisele tähelepanu juhtida.