Tallinna linn on viimaste päevade jooksul saatnud korduvalt pressikutseid ning teateid, et tuletada meelde tervelt 160-meetrise teelõigu ehitustööde lõpetamist ning selle avamist linnapea poolt. Tõepoolest, avamisüritus oli küllaltki suurejooneline ning kohal olid nii linnapea Edgar Savisaar, abilinnapea Kalle Klandorf kui ka kesklinna linnaosavanem Mihhail Korb.

Samas jäi aga Delfi fotograafi kaamerasilma ette olukord, kus uhiuue ja ilusa 160-meetrise teelõigu kõrval laiutavad koolimaja fassaadis suured augud. Kuigi on valimiste aasta ja see toob kaasa selliste avalike promoürituste rohkuse, siis ikkagi tundub imelik, et eelistatakse uhiuut teed koolimaja korrastamisele.

Tallinna Kommunaalameti poolt tellitud Fr. R. Kreutzwaldi tn (Kunderi tn-Tartu mnt) taastusremondi käigus pandi tänavale uus asfaltkate.

Ühele teepoolele rajati vastavalt võimalusele piki või põiki parkimiseks parkimistaskud, mis on sõiduteest eraldatud 50mm kõrguste äärekividega. Risti parkimise tasku on sügavusega 6 – 7.5m ja pikiparkimise tasku laiuseks 2.5 m. Mõlemale poole teed on projekteeritud asfaltbetoon kattega kõnnitee laiusega 2-3m.

Korrastatud tänavalõigus pikkus on 160 m ning kogus ee lõbu viis linnarahva taskust 117 708 eurot.