Kohalik politsei seisab aga nüüd silmitsi uue probleemiga, nimelt ei taha külaelanikud tüdrukut korrakaitsjatele üle anda, sest nende arvates "saatanast" isa vääriski taolist surma, vahendab Telegrapch.

Rangi küla kirikuliider, pastor Lucas Kumi ütles ajalehele, et kogukonna liikmed keelduvad tüdrukut uurimiseks võimudele üle andma.

"Meie kogukonna liikmed ja liidrid on peata isa keha näinud, pärast seda kui tüdruk rääkis, mis oli juhtunud ja miks ta oma isa tappis," ütles pastor Kumi.

Kirikuliider ütles kohalikule ajalehele Post Courier, et neljakümnendates eluaastates isa vägistas oma tütre, kui tüdruku ema ja kaks teist last olid sugulaste juures ning mees jäi tütrega ööseks kahekesi.

Pastori sõnul hiilis isa ööpimeduses tüdruku tuppa ja vägistas teda korduvalt.

"Isa tahtis tütart hommikul uuesti vägistada, kuid tüdruk haaras kätte pussnoa ning nüsis isal kiirelt pea maha," kirjeldas Kumi juhtunut võikalt.

"Me kõik nõustume, et tüdruk võib jääda kogukonda, sest tema isa vääris surma," teatas pastor, lisades, et "tüdruk tegi seda kõike šokiseisundis ja isa saatanliku käitumise pärast, mistõttu lubataksegi tal kogukonda jääda".