No mul sellist soovi polnud ja tagurdades ei näinud, et keegi oleks ees  tagurdamisteel. Aga jah see isik pröökas ja sõimas edasi ja teavitas et kutsub politsei.

No mis ikka kui tahab, siis kutsugu - sest ma ei teinud nagu miskit valesti.

Siirdusin kaubanduskeskusse, läks ka seal omajagu aega ja sealt väljudes oligi patrull kohal. Sellel hetkel suutsime selle prouaga asjad nagu ära klaarida - vigastusi talle ei tekitanud ja ka vabandasin siis oli nagu insident sellega meie arust lõppenud.

Politseinikud tegid mulle suulise märkuse poolt, et vahtraleht on mittenähtavalt paigaldatud - olin sellega nõus, sest peale auto sise-välispesu oli see tõesti lahti tulnud  (eelnevalt oli klaasile liimitud) - samas andsin lubaduse et koju jõudes paigaldan selle nõuetekohaselt.

Ja alustasin siis teed koju, aga sain sõita vast vaid ca 600 meetrit, kui peatas minu auto seesama patrull. Ja siis teavitati, et kuna nad tegid mulle suulise hoiatuse, et vahtralehed valesti, siis nüüd nagu asi karmim ja nii oligi - kutsuti autosse ja tehti trahv ära, 100 eurot - lisan ka, et see oli minu esimene liiklusrikkumine üldse elus.

Ilmselt olid need politseinikud pahased, et neid ilmaasjata välja kutsuti ja siis otsisid põhjust et siiski ära väänata.