Keskerakonna propagandalöök tabab Reformierakonda halval ajal, sest sisekriisi tõttu on valitsusparteil pingeid niigi.

"Keskerakonna ja MTÜ Vaba Ajakirjanduse koostöös toimub 21. juunil kell 12.00 Tallinnas hotelli Euroopa konverentsikeskuses Autorollo konverents. Konverentsiga üritatakse vastust otsida küsimustele, mis viis Autorollo skandaalini ja mis saab võimuerakonna poliitikute ja ärimaailma põrkumisel tekkinud Eesti suurimast poliitskandaalist edasi," on kirjas Keskerakonna plaanides.

Konverentsi eesmärgiks olevat korraldajate sõnul "heita valgust Autorollo skandaalis senini varju jäänud asjaoludele ning rääkida laiemalt reformierakondlaste “rollotamistest” Eesti poliitikas".

Nad on sõna pakkunud ka keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannusele, et ta saaks anda omapoolse nägemuse skandaali käigust ja olemusest.

Konverentsi põhiesinejateks on Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu, majandusteadlane Jaan Õmblus, endine Pärnu linnapea Mart Viisitamm ja endine reformierakondlane Indrek Lindsalu.

"Konverentsil esinejad käsitlevad “rollotamist” Eesti poliitikas ning analüüsivad, kas meie demokraatia areng võib seiskuda võimulolijate liigse seotuse tõttu äritegevusega, samuti käsitletakse, kuidas on Reformierakond antud skandaalis oma sõnumeid kommunikeerinud," lisasid korraldajad.