Miller väidab, et lisaks sellele, et tema on Kristus, on tema elukaaslane, samuti austraallane Mary Luck, tegelikult Maarja Magdaleena, kes piibli järgi viibis Jeesuse ristilöömise juures, vahendab Sky News.

„Mul on selged mälestused ristilöömisest, aga see ei olnud minu jaoks nii piinarikas kui teistele nagu Mary, kes viibis juures,“ ütles Miller. „Kui sa oled jumalaga üks, ei tunne sa hirmu ja sul on üsna hea kontroll keha aistingute ja kehas oleva valu taseme üle.“

Miller annab oma kodus seminare ja reisib mööda maailma ringi, õpetades inimestele, kuidas saada isiklikku suhet jumalaga, sukeldudes tihti sügavale nende emotsioonidesse.

Arvatakse, et piirkonda on ostnud kinnisvara kümned Milleri järgijad, et olla talle lähemal.

Pärast ristilöömist sisenes austraallane enese väitel vaimumaailma, kus kohtus Platoni, Sokratese, paavstide ja presidentidega.

Samuti väidab ta, et mäletab, kuidas on teinud imetegusid.

„Ma äratasin surnuist üles palju inimesi ... sealhulgas oma sõbra Laatsaruse, keda, nagu enamik inimesi teab, mainitakse piiblis,“ ütles Miller.

Milleri seminaridel osaleb korraga kuni 150 inimest.

Milleri väitel ei nõua ta teda kuulama tulnud inimestelt midagi. Annetused on tema sõnul teretulnud, kuid vabatahtlikud.

Miller lükkab ümber väited, et ta sunnib inimesi tegema midagi, mis neile ei meeldi.

„Kõik, mida me teeme, on seminaride andmine ja inimeste küsimustele vastamine. Ma ei suuda ikka aru saada, kust see kultusejutt on tulnud,“ ütles Miller. „Esimesel sajandil oli palju inimesi, kes ei uskunud, et mina olen messias ja neid solvas see, mida ma ütlesin, ja tegelikult suringi ma neist mõnede käes. Kahjuks ei õppinud nad ka armastama ja minu ettepanek on, et isegi kui sa ei usu, et ma olen Jeesus, õpi vähemalt armastama.“

Mary Luck tunnistas, et tema perekond ei ole toetanud suhet Milleriga.

„Minu vanemad hakkasid väga kartma lihtsalt sellepärast, et AJ ütles avalikult, et ta on Jeesus ning nad tunnistasid, et kartsid, milliseks minu elu kujuneb,“ ütles Luck.

Miller levitab oma sõna üle maailma DVD-de ja interneti kaudu ja isiklikult ning on piisavalt inimesi, kes on valmis kuulama.