Kommenteerides Parbuse ja Sepa väited, nagu oleks Boroditši ametiajal otsuseid teinud pigem kommunaalameti juhataja Ain Valdmann, kelle juurde siis abilinnapea murede korral "jooksis", ütles saadik, et tal oli Valdmanni kui ühe valdkonna juhiga ikka aeg-ajalt omavahelisi arutelusid.

"Mis puudutab minu kui linnavalitsuse liikme otsuseid, siis tegin ma need ikka ise. Mis puudutab aga Ain Valdmanni, siis tema juhtida oli amet ja juhina ta pidi väga palju otsuseid vastu võtma," rääkis Boroditš Delfile ning lisas, et tema koostöö Valdmanniga oli hea ning kui midagi oli vaja arutada, siis nad seda ka tegid.

"Kui keegi arvab et see on mõjutamine, las ta siis arvab. Mina nimetan seda praktiliseks koostööks," lisas Boroditš.

Saadik rääkis, et tal oli toona abilinnapeana konkreetselt kaks valdkonda juhtida: kommunaalvaldkond ja keskkond ning linnavalitsuses keegi ei saanud neid otsuseid mõjutada. "Vaid mina olin pädev ja sain ise neid vastu võtta. Muidugi, mis puudutab näiteks eelarveküsimusi, siis need langetati ikkagi kollegiaalselt ja lähtuvalt eelarve prioriteetidest," ütles Boroditš.

"Aga marionetid... ma ei usu, sest linnavalitsuses on ikka pädevaid inimesi näiteks Merike Martinson meditsiini- ja tervishoiuvaldkonnas. Teda vaevalt keegi julgeb marionetiks nimetada," lisas saadik.

Postimees kirjutas lõppeval nädalal, et 2008. aasta sügisel kuulas kaitsepolitsei pealt Tallinna linnavalitsuse ühes kabinetis toimuvat vestlust, mille käigus toonane abilinnapea Taavi Aasa nõunik Ivo Parbus ja keskerakonna rahaasjadega pealinnas tegelenud Elmar Sepp arutasid lahtise tekstiga, kuidas Tallinna võimumasinas asjad tegelikult käivad.

Muuhulgas arutati ka toonase abilinnapea Deniss Boroditši ja kommunaalameti juhi Ain Valdmanni suhete üle ning väideti, et tegelikult juhib Valdmann kogu seda ala, mitte Boroditš.

Tallinna linnapea ning Keskerakonna juhi Edgar Savisaare arvates olid Postimehes avaldatud endiste linnaametnike Ivo Parbuse ja Elmar Sepa omavahelised jutuajamised aga suhteliselt lahjad.