"Kui aga sai tükk pirnilt küljest rebitud, tuli päevavalgele lutikate salajane pesa. Nendest mõned käisid enne mu kõhtu sattumist ka hammaste vahelt läbi," kirjeldas hämmingus ostja oma pettumust.

"Neid putukaid kutsutakse rahvakeeli kadakalutikateks, mis teadupärast eritavad sellist huvitavat aroomi, kui nad ohtu tunnevad. Sain endale paariks tunniks uutmoodi hingeõhu," märkis ostja.

Vaata lugeja tehtud fotolt, missugused putukad endale uue magusa kodu leidsid!

Säästumarketite keti omanikfirma Rimi Eesti Food AS-i kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats:

Kõigepealt siiras vabandus kliendi ees! Ta on ka ise meile oma murest kirjutanud ning kindlasti saab ta ka meie poolt vastuse ning võimaliku lahenduse juhtunule.

Säästumarketis on müügil pirnid Lõuna-Aafrikast. Iga partii puu- ja köögiviljast läbib kvaliteedikontrolli, mis tähendab seda, et vaadeldakse toodete välimust ning pisteliselt maitstakse ka tooteid. Paraku pole aga võimalik kõiki tooteid seestpoolt läbi vaadata, sest siis poleks meil enam midagi müüa.

Oleme neidsamu pirne müünud Rimi ja Säästumarketi kauplustes juba enam kui 16 tuhat kilogrammi ning rohkem sarnaseid kommentaare klientidelt laekunud pole. Seega, eeldame, et tegemist oli pigem üksikjuhtumiga.

Olgu siinkohal veel öeldud, et puu- või köögivilja sisse satub elama mõni elusorganism vaid puhul, kui nende kasvatamisel pole kasutatud taimekaitsemürke.