Poppo on ajakirjanike saabudes lõbusas meeleolus, viskab nalja ning tänab inimesi, kes tema ravi heaks on annetusi teinud, vahendab CBS Miami.

Samas ei taha 66-aastane Poppo oma haiglapalatist lahkuda, ega võõraid näha, ainult arste ja õdesid. "See on minu näo pärast," ütleb mees.

Poppo kaotas vasaku silma, nina ja suurema osa näonahast, kui teda ründas eelmisel aastal Miami kiirteel alasti mees. Nüüd on Poppo vasaku silma asemel õõnsus ning parem pimedaks jäänud silm on kaetud nahaga. Nina asemel on vaid sõõrmed.

Arstide sõnul oli Poppo väga vastupidav ja mees võiks ka edasi kasutada taastusravis oma nahakudet, kuid Poppo pole enda sõnul edasisest näo taastamisest huvitatud.

"Palju on veel teha, kuid Poppo on rahul sellega, kuhu ta on praeguseks jõudnud," ütles doktor Wrood Kassira. Õnneks ei kaotanud Poppo muid eluks vajalikke funktsioone, kui nägemine.

Poppo ründaja Rudy Eugene sai surma Miami politsei kuuli läbi. Testid tõestasid, et Eugene'i oli tabinud sel päeval marihuaanat. Poppo väidetavalt oma ründaja vastu viha ei pea. "Ju tal oli lihtsalt halb päev," on Poppo öelnud.

Praegu saab Poppo ise riidesse pandud ja õpib taas mängima kitarri, mida ta pole kätte võtnud juba 40 aastat.

Hooldajad ütlevad Poppo kohta, et ta on koostöövalmis ja tore patsient, kes jälgib Miami Heat'i korvpalli kohtumisi raadio kaudu. Ta võib jääda ravile nii kauaks, kui soovib, sest tema ravi eest tasuvad Medicaid ja 100 000 dollarit maksis Jackson Memorial Foundation.