Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich ütles Delfile, et kokkuvõttes tabas politsei Gumball 3000 võidusõidu raames 40 kiiruseületajat, kellest ligi pooled ületasid kiirust kuni 40 km/h.

Nendest 40-st rikkujast viidi üheksa koheselt ka kohtumajja ning neist kuus veetis öö arestimajas. Seitsmele isikule määrati rahatrahv, millest väikseim oli 320 ning suurim 800 eurot. Kahele isikule määrati ühepäevane arest ja võeti juhiluba - ühelt kolmeks ja teiselt viieks kuuks.

Kiiruseületajatest pooled ületasid lubatud piirkiirust vähemalt 40 km/h ning kõige suurem mõõdetud sõidukiirus oli 189 km/h ja mitmed ka enam kui 170 km/h.

Üleeile Soomest läbi sõitnud ralliseltskonna külastus möödus ka põhjanaabrite juures ohtrate liiklusrikkumiste tähe all ning kohaliku politsei kinnitusel said autojuhid palju trahve kiiruseületamiste eest, samuti tuli nii mõnelgi osalejal juhiloale nägemist öelda.

Autopark, mis 5000-kilomeetrise ralli käigus ka Tallinnast läbi põikas, oli korraldajate sõnul muljetavaldav: Bugattidest Koenigseggideni, Aston Martinid, Lamborghinid, Ferrarid, Morganid, Bentleyd, Rolls Royce’id, McLarenid, Twisted Land Roverid, Mercedes-Benzid.