"Elan koos tütrega siinsamas lähedal, ega suuda juhtunut uskuda. Kuidas on võimalik, et inimene tapetakse oma kodu juures keset päeva," vahendab vene Delfi Nadežda sõnu.

Naine usub, et jutud narkomaani rünnakust võivad tõele vastata - teda ennast ründasid paar nädalat tagasi narkomaan, kes üritasid tänaval ta käekotti ära rebida. See juhtus mõrvapaiga lähedal asuval tihedalt rahvastatud tänaval kell kolm päeval.

Nadežda rääkis veel, et näeb tihti sealkandis narkomaane liikumas. "Minul õnnestus pääseda ja käekott jäi mulle alles. Arvan tõesti, et tegemist võib olla sama kurjategijaga," ütles Nadežda.

Naine kahetseb, et ei pöördunud tookord politseisse. "Olin šokis, ega uskunud, et politsei võib mehe kätte saada. Nüüd aga tundub, et Kangelaste tänav on tõeliselt ohtlik kant, ei julge oma tütart üks välja lubadagi," ütles Nadežda.

Prefektuuri pressiesindaja Katri Krall ütles Delfile, et uudiseid mõrvari tabamise või kahtlusaluste kohta ei ole. Piirilinnas aga levivad kuulujutud ja kasvab hirm.

Reede ennelõunal leiti ühe Narva kortermaja trepikojast linna 63-aastase perearsti Natalja Kotelnikova vägivallatunnustega surnukeha.

Katri Kralli sõnul on Narvas toimunud tapmise uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku tapmisparagrahvi alusel.

"Seni ei ole kahtlustust kellelegi esitatud," ütles Krall. "Kuna kahtlusalust ei ole, siis ei saa ka rääkida võimalikest motiividest või oletada, kas tapja oli narkomaan."