Videolt on selgelt näha, kuidas üks keskealine ja ilmselgelt juba purjus meesterahvas rüüpab mitu lonksu õlut ning istub seejärel Chevrolet väikebussi ja hakkab mööda parklat ringi kihutama. Mehega koos olevad noormehed kiidavad tema teguviisi ilmselgelt aga heaks talle aegajalt aplodeerides ja meest kiites.

Arvestades meeste omavahelist vestlust pärast purjus mehe sõitu, siis on alust oletada, et keskealise mehe näol on tegemist ühe noormehe isaga. Samuti tuleb meeste omavahelisest jutust välja, et tegemist on ilmselt äsja ostetud bussiga, mille võimu siis katsetama tuldi.

Põhja prefektuuri liiklusteenistuse vanema Taavi Kirsi sõnul näitab selline käitumine eelkõige seltskonna mõtlematust ja hoolimatust.

"Teiste liiklejate jaoks seisneb kõige suurem oht asjaolus, et need inimesed lähevad suure tõenäosusega samasuguse hoiaku ja emotsiooniga ka üldisesse liiklusesse. Osalejate hoiakuid peegeldab päris hästi ka videoklipis taustaks kõlav omavaheline vestlus," ütles Kirss Delfile.

Mees lisas, et üldisele liiklusele avatud parkimisplatsil tuleb jälgida liiklusreegleid ning igasugused trikid ja kiiruskatsed ning eriti alkoholi tarvitanuna rooli taha istumine on keelatud ka juhul, kui teisi autosid seal ei ole.

Kuigi video on kanalist eemaldatud, on selle koopia Delfil olemas ning see sai edastatud ka politseile, kes omakorda edastas materjalid enda menetlusüksusele, et nad saaksid võtta vastu otsuse võimaliku menetluse algatamise kohta.