kuulsin
15.05.2013 20:34
Oravad pidid ikka kommenteerimise eest hästi maksma. Noortekogul pidi selle eest tasumiseks olema eraldi fond.

toru
15.05.2013 23:23
Aga kuidas anonüümse töö eest siis kah tasutakse?

tahaks teada
16.05.2013 05:29
Kui palju maksab kõiki maailma poliitikuid mõnitav kommentaar ja kes maksab? Kui head pappi saaks, vahetaksin kohe töökohta.

Jyri Mmyrzik
15.05.2013 21:08
Nüüd peaksid need meediaväljaanded, millel on kommentaarium, vaatama seda, kas parteikommentaatorid ikka tohivad siin tasuta laiata.

90% tunneb ikka parteikommentaatori ära. Äkki peaks hakkama parteidelt siinse propaganda eest raha küsima? Eriti lollid loosungid ja kutserismid peaks kohe tariifi alla minema.

Lausa naeruväärne, et parteide propagandaosakonnad arvavad, et kommentaariumis lällamine annab neile mingisugust kasu. Üldiselt vist ongi meie erakondade viga see, et nende poliittehnoloogid, propagandistid ja PR-tegelased on nõrgad.

Täna kiitsin Savisaart kahes kommentaaris. Siiralt. Ironiseerisin presidendi avalduse peale. Kritiseerinisin mupoiste. Kas keegi tahab mulle maksta?

Twitter

Tõe Komissar ‏@toekomissar
Juba teist korda Reformierakonna serverist pärit sisematerjalid meedias. Proks lekib nagu katkine sõel?

Veiko Tubin ‏@veiko
Hommikul hiigelsuurt pealinna lippu nähes tekkis patriotismi ja uhkuse asemel tülgastus. #tallinnaitab

Taavi Rõivas ‏@TaaviRoivas
See, et inimarengu aruandes ei leitud ühtegi riiki, kes oleks 20 aasta jooksul Eestist kiiremini arenenud, annab põhjust Eesti üle uhkust tunda.

Andres Põld ‏@pudrumagu
Eile oli riigikogus eetikakoodeksi teemaline seminar. Raha kokkuhoiu mõttes oleks võidud parem kirikusse jutlust kuulama minna.

Margo ‏@Margoko
Swedbank on aastaid edendanud eestlaste finantskirjaoskust. Ponnistused ei taha aga vilja kanda - endiselt on pool pensionirahast on Swedis.