Vaatamata äsja määratud karistusele tabas politseipatrull Sergei sama päeva õhtul taas autoroolist. Ka seekord puudus sõidukil nii ülevaatus kui ka kindlustus. Politsei märkas kahtlase sõidustiiliga autot ja otsustas selle juhti kontrollida, kuid enne peatumismärguande andmist oli aru saada, et juht ei kavatse peatuda, vaid lisas hoopis kiirust. Sergei sõitis
alevis suurte kortermajade vahel õuealal, kus tollel hetkel mängis palju lapsi. Õnneks loobus Sergei politsei eest põgenemisest enne kui kellegagi oleks juhtunud õnnetus.

Täna, 16. mail toimus uus kohtuistung, kus Sergeile määrati karistuseks 15 ööpäeva aresti ja seekord enam mitte ositi. Seega tuleb tal nüüd 25 päeva järjest arestimajas karistust kanda.

Võru politseijaoskonna patrullteenistuse vanem Varbo Maandi ütles Sergei käitumist hinnates, et sellise käitumise puhul on tegu liikluses ohtliku ning vastutustundetu käitumisega.

„Kahju, kui inimene ei mõista, et nii seab ta kuritahtlikult ohtu nii enda kui kaasliiklejate elu ja tervise,“ sõnas Maandi.