Abnossovi kaasosalist Dmitri Prokopjevit karistati tingimisi kuuekuulise vabadusekaotusega aastase katseajaga, vahendab Lenta.ru.

USA-st Philadelphiast pärit perekond lapsendas Abnossovi, kui ta oli 12-aastane, pärast seda kui tema ema suri ja isalt võeti vanemlikud õigused joomise pärast. Abnossovi sõnul tekkisid tal kasuperes pidevalt probleemid, eriti emaga. 17-aastaselt lahkus Abnossov kodust ja sõitis hiljem tagasi Venemaale, kus asus elama vanaema juurde Tšebokšarõsse. Asi sai suure kõlapinna pärast seda, kui Vene telekanalid hakkasid Abnossovist rääkima seoses Venemaal vastu võetud seadusega, mis keelab ameeriklastel Vene laste lapsendamise.

Selle peale kommenteerisid seda lugu ka Abnossovi kasuvanemad Steve ja Jackie Salotti. Nad eitasid julma suhtumist poisisse ning teatasid, et 18-aastaselt sõitis Abnossov lühikeseks ajaks Venemaale, pärast mida tekkisid tal probleemid alkoholi ja narkootikumidega. Konflikt, mille tagajärjel poiss kodust lahkus, tekkis kohe pärast seda, kui Salottid said teada tema uutest harrastustest.

Abnossov üritas Tšebokšarõs jätkata õpinguid õhtukoolis. 10. märtsil jäid aga Abnossov ja Prokopjev vahele kolme purgi kohvi vargusega kohalikus poes.