Nuti sõnul on ilmne, et süüdistusel ei ole õiguslikku alust, vaid see on valimiseelse skandaali tekitamise katse, et mõjutada valimisdebatti. "See
viitab ilmselgelt soovile kujundada valimiskampaaniast räpane poriloopimine, mis on saanud kahetsusväärselt Keskerakonna keskseks kampaaniaelemendiks juba pikema aja vältel," kritiseeris Nutt.

Samas on valimistulemuste võltsimise süüdistus väga tõsine, mis
vajab tõestamist. Tõendeid Savisaar esitanud ei ole. Nutt oletas, et selle põhjuseks on ilmselt see, et tal ei olegi tõendeid.

Valimiste ausa ja läbipaistva läbiviimise eest vastutab valimiskomisjon, mis on poliitikutest sõltumatu. Seega seab Savisaar kahtluse alla sõltumatu institutsiooni usaldusväärsuse. "Ma loodan, et valimiskomisjon tegutseb aktiivselt tõe jaluleseadmise nimel," lisas Nutt.

Reformierakonna juhatuse liikme Arto Aasa sõnul on isegi raske "sellist jama" kommenteerida.

"Valimised Eestis toimuvad kõikide rahvusvaheliste normide järgi ning on igati ausad ja läbipaistvad," ütles Aas Delfile. "Savisaare väljamõeldised kahandavad tema enda, mitte valimiste tõsiseltvõetavust."

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar süüdistas paremerakondi e-valimiste tulemuste võltsimises, mis olevat ainus võimalus, kuidas paremparteid said valimised võita.

"Eesti kontekstis on e-valimiste manipuleeritavus ka praktikas tõestust leidnud. Nimelt võitsid e-häälte abil parempoolsed parteid, kes muidu ei oleks võimule pääsenud. Ning nüüd on e-valimistest kümne küünega kinni hoidmine nende ainuke lootus võimul püsida ja üldse mingisugustki positiivset tulemust saada nii kohalikul kui ka riigi tasandil," kirjutas Savisaar Kesknädalas.