Kirjuta meile, millised on teie pere emadepäevatraditsioonid — mida toredat koos teete, millised on teie selle päeva traditsioonilised road ja lemmikud koogid, kuidas ema pühapäeval üllatate ja milliseid laule talle laulate.
Võid meenutada ka meeldejäävaimat emadepäeva, mille oled ise oma emmele korraldanud või jagada meiega mälestusi parimast üllatusest, mida sinu lapsed on sulle teinud.

Auhind on seekord magus ja suvine!

Nimelt paneb Coca-Cola parima loo saatjale välja terve kastitäie spetsiaalset karastusjooki, kus ikoonilise Coca-Cola logo asemel on Naisteka jutuvõistluse võitja ema nimi või hüüdnimi!

Sel suvel on Coca-Cola pudelitel ja purkidel esindatud Eesti populaarsemad hüüdnimed ja nimed 12-19aastaste poiste ja tüdrukute seas, kokku rohkem kui 160 erinevat mehe- ja naisenime. Teiste hulgas näiteks: Toomas, Mari, Anna, Janno, Aleksandra, Kadri, Sergei, Dimitri, Marko, Mihkel, Artur, Getter ja Ott. Hüüdnimede hulgast võib leida: Musi, Pleikar, Äss, Ema, Isa, Vend, Õde, Sebija ja Diiva. Teise ja kolmanda koha vääriliste lugude autoritele anname auhinnaks kasti kampaania Coca-Colat, milles valik erinevate nimedega purke. Aga ära liigselt kurvasta, kui fortuuna sulle seekord ei naerata, siis mine lähimasse kauplusesse ja vaata ehk on ka sinunimeline pudel poes olemas! Omanimelisi karastusjooke võid leida terve suve jooksul hästivarustatud kauplustest üle kogu Eesti!

Teie lugusid ootame aadressile naistekas@delfi.ee ja auhinnavõitjad loosime välja 13.mail!