neiu52
25.04.2013 07:09
Ma tahaks teada, mis nüüd edasi saab? Kas asjasse segatud hoiavad paar nädalat madalat profiili ja tegutsevad edasi või on selle jama väljatulekul ka mingid konkreetsed tagajärjed?

mtü
25.04.2013 11:51
võiksid moodustada ''sukakudujad ja huvialaringid'', aga mitte reaalselt tulu teenida tahtvad ja abirahadega saadud vahendeid edasi andvad ühendused. Momendil on MTÜdest kujunenud JOKK-skeemidega rahakantimise ühendused.

Merike
25.04.2013 10:31
Täiesti kohutav, mis siin EVs toimub …

kolmas
25.04.2013 09:38
sektor on meil igasugu MTÜ-de näol ju eelistatud igal tasandil ning ega keegi tõsiselt ei tunne huvigi, kas see 3. sektorile kulutatud raha ka sisuliselt mingit kvaliteeti toodab.

diletandile
25.04.2013 11:14
Eestis ei ole sõltumatuid. Meil sõltuvad kõik rahast, siin on kõik ostetav ja müüdav – kõik oleneb hinnast, palju kellegi aus nimi maksab. Kahjuks müüvad eestlased oma maine üpris tühiste summade eest, aga seda päevast päeva, aastast aastasse.

kreisi
25.04.2013 09:26
Juhendmaterjalid on tegelikult vajalikud asjad – aitavad hoida aega ja raha kokku nt koolituste võtmise arvelt. Aga need peavad olema hästi tehtud!

Twitter

Meelis Mandel ‏@meelismandel
Oeh. Nüüd tulevad Eestis müügile ka Angry Birdsi kalastustarvikud. Ma juba näen, kuidas Igor Rõtov ja Priit Leito vihaseid linde heidavad.

Andres Tropp ‏@andrestropp
Neeme Raud ongi tagasi. Mõõtis hommikul jooksumeetreid Tallinna ühel auklikumal Lastekodu tänaval. Kontrast Manhattaniga missugune.

Indrek Ibrus ‏@IndrekIbrus
Tegelikult ... Ei oska ma mõista inimesi, kes vaatavad ETV saadet Foorum. Meil on vaid üks elu ja ETV programmivead ei peaks seda täitma.

Arto Aas ‏@ArtoAas
Tallinn meelitab uusi maksumaksjaid ligi, aga nende lastele pole koolides kohti. Peavad vist õppimise asemel ühistranspordis tsirkuleerima.

Maris Uusna ‏@marisuusna
Homme müün teleka maha. Mul on Twitter :)