Maatneeamet annab teada, et Lääne maakonnas on üleujutuste tõttu suletud Kirbla – Rumba – Vana-Vigala maantee 8-13 kilomeeter, ümbersõit toimub marsruudil Kirbla – Silla – Teenuse – Vana-Vigala.

Veel on suletud Tuudi - Risti mnt 10-14 kilomeeter. Ümbersõit marsruudil Tuudi – Karuse – Risti. Suletud on ka Vanamõisa - Koonga - Ahaste mnt 3-4 kilomeeter. Ümbersõit Kirbla-Lihula-Oidrema-Mihkli kaudu.

Pärnu maakonnas on suletud Kanaküla – Kamali mnt 0-5,05 kilomeeter, ümbersõit Tõlla – Kamali kaudu. Suletud on ka Abja-Paluoja–Vana-Kariste–Kamali mnt 12-15 kilomeeter, ümbersõit Abja-Paluoja – Sarja – Tõlla kaudu´.

Kalli–Tõstamaa–Värati maantee on suletud 5-ndal kilomeetril, ümbersõit Varbla või Audru kaudu. Kinni on ka Rõusa - Käru mnt 0-6,5 kilomeeter, ümbersõit Eidapere kaudu. Vändra - Võidula mnt 0-8,7 kilomeeter on samuti suletud, ümbersõit Eidapere kaudu.

Rapla maakonnas on suletud Rõusa - Käru mnt 6,5-14 kilomeeter, ümbersõit Koogiste-Eidapere kaudu.

Valga maakonnas on suletud Pringi - Restu mnt 2,5-3,5 kilomeeter, ümbersõit toimub Keeni kaudu. Suletud on ka Ametmäe - Punga - Rebaste mnt 6. kilomeeter, ümbersõit Rebastest või Ametmäelt. Keisripalu - Upruse mnt 0,9.kilomeetril asuv Keisripalu sild on samuti suletud, ümbersõit Helme-Möldre kaudu.

Põlva maakonnas on suletud Toomasmäe – Suure-Veerksu maantee 5,3-6,3 kilomeeter, ümbersõit marsruudil Kahkva – Mikitamäe – Toomasmäe – Käre ja Räpina – Võõpsu – Käre.

Ida-Viru maakonnas on suletud Savala - Arvila mnt 13-14 kilomeeter.

Läbipääs on raskendatud Viljandi maakonnas Kildu - Oksa - Tõramaa maanteel.