"Me oleme seda lasteaedadega planeerinud juba jaanuari lõpust - veebruari algusest," rääkis Korp. Tema sõnul taheti küll üllatust teha ja üritust pikemalt saladuses hoida, kuid nüüd saadeti eelinfo ühe lasteaia kasvataja soovitusel ikkagi välja, et lapsevanemad pileteid valmis ei ostaks.

Praegu täpsustavad lasteaiad nimekirju, mille alusel linnaosa n-ö ametlikud nimelised kutsed välja saadab. Kutse jõuab laste ja lastevanemateni Korbi sõnul kahe nädala jooksul. "Kutse on praegu kujundamisel." 

Etendusel on Korbi sõnul ka vanusepiirang. "See on soovitavalt 4. eluaastast ja lasteaiajuhid ise otsustavad, kas see vanus on nüüd kolm või neli," rääkis Korp. "Kui jääb ruumi üle, siis ma mõtlen ka Nõmme koolide esimeste klasside peale, aga see saab järgmisel teisipäeval-kolmapäeval paika."

Terve saal Nõmmele

"Ma arvan, et peab lastele tegema võimalikuks teatud asjade nägemise ja osalemise neis. Ma usun, et ka täna on palju inimesi, kes teatris ei käi, ja võib-olla jäävad sellest ilma," rääkis Korp, miks üritus nõmmelastele korraldada otsustati. "Mõte oli ka lasteaedade kasvatajaid läbi selle ürituse tunnustada."

"Terve saal on meie oma, see on selline kokkulepe," sõnas Korp, kes üritusele kuluvat summat ei tahtnud veel öelda. Tema kinnitusel avalikustatakse see kahe nädala pärast. "See on erihind ja kuna see on kindlasti soodsam tavapiletist, siis see ka võimalikuks sai."

2,5 tundi kestva Shreki etenduse tavapiletite hinnad jäävad vahemikku 10-35 eurot. Nokia kontserdimaja saalis on 1829 istekohta. Nii et kui kõik kohad saada viie euro eest, on saali hind Nõmme linnaosa valitsusele üle 9000 euro. Kui kõik piletid osta 10 euro eest, siis aga juba üle 18 000 euro.