Tapmise eest, kui see on toime pandud piinaval või julmal viisil, karistatakse kaheksa- kuni kahekümneaastase või eluaegse vangistusega.

Viru ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Katri Krall ütles Delfile, et prokuratuur ei saa kinnitada Virumaa Teatajas ilmunud infot tapmisele eelnenud piinamisviisi kohta ning lisas, et nemad spekulatsioonidega ei tegele.

"Kõik, mis me oleme saanud öelda, me oleme öelnud," sõnas Krall. "Ükskõik milliste perekondadega ka tegemist ei ole, siis iga võika detaili avaldamise juures tuleb arvestada sellega, et seda loeb ka ohvri pere."

Kralli sõnul saab prokuratuur aru, et Tamsalus juhtunu pakub avalikkusele suurt huvi, kuid tuleb arvestada, et ohver oli kõigest 15-aastane. „Me ei avalikusta selle juhtumiga seoses praegu rohkem midagi,“ sõnas ta.

Veretöös kahtlustatavad 15-aastane noormees ja 33-aastane naine on kohtuniku loal vahi alla võetud kuueks kuuks, mis on vahistamise maksimaalne kestus.

"Kohe, kui süüdistusakt saab valmis, saadetakse see ka kohtusse," ütles Krall. Täpsete asjaolude väljaselgitamiseks teostatakse kõik vajalikud menetlustoiminguid, mille täpsemat sisu ei ole tema sõnul asjakohane avalikustada.

15-aastase Marily vägivallatunnustega surnukeha leiti reede hommikul Tamsalu terviserajalt.

Tema tapmises on kahtlustatuna vahi alla võetud 15-aastane noormees ja 33-aastane naine - vend ja õde. Tapetud neiu oli mõrvas kahtlustatava noormehe pruut, kes oli koolivaheajaks Kuressaarest Tamsallu külla tulnud.