koputaja
19.03.2013 07:56
Miks peab pensionär ära võetud raha tagasi paluma? See tuleks kanda eakate arvele automaatselt, nii nagu pensiongi!

Veix
19.03.2013 07:33
Mis tähendab petta saamine? Kui ma deklaratsiooni ei esita ja mul on raha saada, siis ma olen selles ju ise süüdi. Hoopis teine asi on, et lapsed ja sotsiaalametnikud peaksid peaksid pensionäre teavitama ja õpetama.

huh
19.03.2013 08:09
Sellel teemal on ajakirjanduses ja televisioonis olnud väga palju juttu. Kui pensionäril on laps(ed), siis need on kindlasti sellest kuulnud. Loogiline on ju oma vanematele see asi üle korrata. Minu tutvusringkonnas teavad seda kõik pensionärid ja nad on avaldused pensioniametisse andnud. Ei ole nii, et kõigile peab kõike kümme korda üle ütlema. Siin on süü mitmepoolne.

Twitter

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Eurotsoon. Iga aastaga üha vähem eurosid ja üha rohkem tsooni. Pühendet Küprosele ja Kreekale.

Urmas ‏@ojaurm
Venemaa pidi Küprosele saatma piiratud kontingendi keskpanga kaastöötajaid osutamaks vennalikku internatsionaalset abi.

Argo Ideon ‏@archiei
Küpros on Venemaal suurim välisinvestor http://www.state.gov/e/eb/rls/othr/ics/2012/191223.htm … - ehkki arvatavalt on seal lõviosas tegu Vene enda päritolu kapitaliga.

Margo ‏@Margoko
Lp eksperdid, kes te väidate, et palgad on liiga väiksed, asutage täna oma OÜ või AS ja hakake homsest oma töötajatele õiglast palka maksma.

Kaja Kallas ‏@kajakallas
Miks on nii, et lätlaste ja leedukatega kohe üldse ei klapi? Sakslastega leiame kohe ühise keele, naabritega aga keeruline.

Andres Tropp ‏@andrestropp
@kajakallas me leiame kiirelt ühise keele ka jänkide ja hiinlastega, sest me ei ole nendega rivaalid/naabrid. Lätlaste-leedudega aga küll.

Kalle Palling ‏@KallePalling
Aastaid tagasi mässasid inimesed, et lammutataks Berliini müür. Täna protestitakse allesjäänud müürist osakese kaotamise vastu. #ajadmuutuvad

Nein. ‏@NeinQuarterly
According to a new German study, the good news is that we pessimists live longer. Clearly, this is also the bad news.
Retweeted by Argo Ideon

Thomas Mell ‏@thomas_mell
In the 1990s, Italy levied a tax on every bank account to stave off the collapse of its lire currency. The rate — 0.06% | @APNewsroom
Retweeted by Anvar Samost

God ‏@TheTweetOfGod
It all makes perfect sense when you don't think about it.