Nüüd siis on käes märtsi keskpaik. Eelnevalt veebruarikuus ootamisest väsinuna soovisin uut paketti valida, aga tuli välja, et mul hoopistükkis puudub ka registreeritud tarbimiskoht, mille eest peaks vastutama Eesti Energia. Ma ei saa uut lepingut sõlmida.

Mul puudub siiamaani jaanuarikuus näitude eest esitatud arve (nüüd juba ka veebruarikuu oma). Olen korduvalt kirjutanud klienditoele ja käinud Eesti Energia teeninduses ning ma pole saanud mitte ühtegi normaalset vastust sellele, kus on minu arve ja miks mul seda pole?

Kaebus on esitatud ka tarbijakaitseametisse. Siin on kiri, mis pidavat mind rahustama. Jaanuarikuus esitatud (ja siis vist ka veebruari- ja märtsikuu arved) lubati mulle edastada aprillikuus.

Lugupeetud (nimeline pöördumine)

Kahjuks ei ole meil veel võimalik Teile arvet koostada. Mõistame, et puuduv arve võib Teile tähendada ebamugavust, mistõttu on arvetega seotud probleemide lahendamine täna meie jaoks kõrgeim prioriteet.

Arvete koostamist takistavad tõrked elektritarbimist puudutavate andmete liikumisel võrguettevõtja, Eleringi andmebaaside ja Eesti Energia arveldussüsteemi vahel. Koondame Teie elektritarbimise andmeid erinevatest andmebaasidest ja kontrollime täiendavalt nende korrektsust.

Püüame probleemid lahendada nii kiiresti kui võimalik ja koostada Teile arve esimesel võimalusel. Kuna mitmeid tegevusi teeme käsitsi ja mõne probleemi lahendamiseks peame arendama andmebaasi, siis võib arve koostamine võtta veel aega. Loodame arve koostada hiljemalt aprillikuu jooksul.

Palume vabandust tekkinud ebamugavuste pärast.

Kui mitme kuu eest koostatud arve korraga maksmine osutub keeruliseks, siis oleme Teile abiks maksete ajatamisel. Maksete ajatamise soovist andke meile teada e-kirjaga aadressil maksegraafik@energia.ee; või klienditelefonil 1545. E-kirja palume kindlasti lisada oma andmed ning arve numbri, mida soovite ajatada. Seejärel võtavad meie spetsialistid Teiega ühendust, et täpsed tingimused kokku leppida.

Arve koostamise hilinemine ei too Teile kaasa ei viiviseid ega võlgnevust.

Teie mõistvale suhtumisele lootes
Eesti Energia