Presidendi kantselei teatel muutus Ilvese tänane ajakava ja seetõttu ei jõudnud riigipea täna ennelõunal Tartusse. "Küll aga on ta praeguseks Tartus ning annab Eesti kirjandusmuuseumis üle tänavused rahvaluule kogumispreemiad," ütles Delfile kantselei avalike suhete osakonna juhataja Piret Pert.

Perti sõnul teavitas kantselei eelnevalt Tartu teadusparki, et tänane külastus lükkub edasi ja koos teaduspargi inimestega leitakse külastuseks uus aeg.

"Vabariigi president on väga huvitatud teaduspargi külastamisest, tegemist on olulise kohaga mitte ainult Tartule, vaid Eestile laiemalt," lisas Pert.

Tänase külastuse järel oleks Ilvesest saanud esimene Eesti riigipea, kes on külastanud Balti riikide vanimat teadusparki.

Teaduspargi kodulehe andmetel oleks Ilvese külastuse eesmärgiks olnud tutvuda teaduspargi ettevõtete ja katselaboritega.

1992. aastal asutatud Tartu Teaduspargi kui innovatsiooni tugistruktuuri tegevuse eesmärgiks on teadus- ja tehnoloogiamahukate ettevõtete tekke, arendamise ning tegevuse toetamine, pakkudes infrastruktuuri- ja äriarendusteenust Tartu regioonis.