Veebruaris Brasiilias puhkusel käinud Korp rääkis Delfile, et reisi vältel sai loodud ka töiseid kontakte, millest on tulevikus Nõmme jaoks kasu. Nii Frutali ja Pirenópolisega sõlmiti ka ametlikud koostöölepingud.

Tema hinnangul pakuvad loodud kontaktid võimalusi näiteks turismi arendamiseks ning ka Eesti ettevõtjatele suurriigi turule murdmiseks.

Eestis sündinud ning Nõmme rajanud Nikolai von Glehn veetis oma elu viimased aastad Brasiilias. Korp otsis üles von Glehni sugulased, kelle seas leidub ka neid, kes plaanivad varsti tulla Nõmmet külastama.

Enne Brasiiliasse jõudmist põikas Korp läbi ka Floridast Destini linnast. Tema mullune külaskäik sellesse Mehhiko lahe ääres asuvasse väikelinna läks tallinlastele maksma ligi 1200 eurot. Toona kutsuti teda sinna osalema nädal aega kestev usukonverentsile.

„Nendega (Destini linn – toim) on koostöö mitme asjaga pooleli ja on tulemas üks pikem seminar Eestis, mis puudutab tervislike kogukondade arendamist,“ rääkis Korp.

Seekordse reisi kulud kattis Korp enda taskust. „Kõik kulud ma maksin ise. Linnaosal selle reisiga rahalises mõttes mingit pistmist pole,“ kinnitas ta.

Nõmme linnaosa häälekandja Nõmme Sõnumid eraldas Korbi reisi kajastamisele siiski mitu lehekülge.