"Kui Ansip rääkis palgalae määramisest, siis mõtlesin õudusega, kuhu Reformierakond veel võiks langeda, populism on seal erakonnas ikka sügavalt juurdunud," rääkis Atonen Kuku raadio saates "Nädala tegija".

Vesteldes EAS-i vastvalitud juhi Taavi Lauriga, ütles saatejuht Atonen, et ei soovi tolle 6500 euro suurusest palgast rääkida ning küsis vaid, miks oli seni erasektoris töötanud Laur nõus tulema riigisektorisse tööle. "Palgateemaal saab kriitikat teha vaid tööandja," leidis Atonen.

Laur ütles, et tema jaoks on oluline, et Eesti teeks õigeid investeerimisotsuseid. "Peame euroopa raha mõistlikult investeerima. Kui me seda ei suuda, siis tulevikus meie maksutulu ei kasva," ütles Laur, kelel sõnul on tähtis tekitada huvi eesti toodete ja Eesti riigi vastu.

Lauri sõnul ei paista Eesti hetkel välja ning sama probleem on ka Lätil ja Leedul. "Arvatakse, et elame Baltikumis, mille pealinn on Riia. Peame leidma Eestile sõpru ja nendega isiklikult läbi käima. Inimestele meeldib Eesti ja nad tahavad siia tagasi tulla - ilus loodus, inglise keelt rääkivad inimesed jne," ütles Laur.

Laur lisas veel, et välisinivesteeringuid tuleb hoolikalt valida. "Iga välisinivestorit ei pea poputama, ikka ainult neid, kes annavad lisandväärtuse ja tekitavad risthõive," ütles Laur.