"Kui kasvatan üksi kahte last, käin kahe kohaga tööl.päeval kaupluses, öösel koristamas. Lapsed istuvad aina aknal, suurem sussutab väiksemat ja ootavad oma emakest koju. Vajavad süüa ja sooja tuba. Aitäh ansip, et meil niii hea elu... Öösel nutan patja ja loen sente."

"Hr. Peaminister, kui oleks riigis hea palk ja sotsiaaltoetus, siis lapsed näeksid oma vanemaid tunduvalt rohkem. Aga muidugi teie seal Stenbocki majas sellest aru ei saa, enne, kui pool Eestit ära sõidab... Head aastapäeva kallid eestimaalased!"

"Kes on kodunt kaugel, lastest eemal. Ära häma ja libetse. See maa ja rahvas pole sulle kunagi kallis olnud. Taevast saad teenitu ja seda palub terve maa, terve Eestimaa. Tont inimesenahas, politruk. Söö seemneid, ausalt. Halb tunne on sind vaadata, ka sellel aastapäeva õhtul."

"Ansip ütleb: "Meil on ainult maksumaksjate raha, millega valitsus katab riiklikke kulutusi" Miks on valitsus lasknud tuulde loopida maksumaksjate raha? Täiesti vastutustundetu käitumine. Keegi ei vastuta, keegi ei maksa kinni, ainult rahva käest viimane ära võtta. Valitsus on rahva muredest kaugel, kaasatuhdmine on silmakirjalikkus. Miks peavad lapsed ootama oma ema või isa koju? Paljud isad on ka oma naised ja lapsed võõrsile viinud, et säästa neid ootamisest ja viletsuses elamisest."

"See kõik on neil ju sõnademäng, mida juriidiliselt kah ei kõiguta..."Elektri hind ei tõuse" öeldi, aga v õ r g u t e e n u s e tasude tõusust ju vaikiti... Sama oli jutt et "Euro hinda ei tõsta" Tõstavad ju hindu kaupmehed ja tootjad, mitte EURO... J O K K-hüüdlaused. Keskenduge teinekord nende kõnedele ja te avastate mitmeid JOKK-kombinatsioone, mida nad pidevalt kasutavad eneste õigustuseks ja kaitseks. Ja siis naeratades öeldakse, et rumal rahvas elab emotsioonides ja pole jutust aru saanud."