Politsei teatel tulistasid relvastatud mehed Range Rover Sportist Maserati pihta, mis põrkas kokku taksoga. Maserati juht ning taksojuht ja reisija said surma. Maseratis olnud reisija sai kerge käevigastuse ja viidi koos mitme muu inimesega haiglasse, vahendab BBC News.

Intsident leidis aset kella 4.30 ajal kohaliku aja järgi Flamingo ja Las Vegase bulvarite ristmikul, teatas politseiseersant John Sheahan.

Võimud usuvad, et rünnaku ajendiks oli ühe hotelli teenindusalas tekkinud tüli, kuid veel pole selge, kas kaks seltskonda olid varem omavahel tuttavad.

Kaks sõidukit seisid foori punase tule taga, kui üks isik Range Rover Sportist tule avas. Maserati juht andis selle peale gaasi ja sõitis ristmikule, kus põrkas kokku taksoga, mis põlema lahvatas. Kokku sattus avariisse kuus sõidukit.

Politsei kohale saabudes oli Range Rover sündmuskohalt minema sõitnud.

Neli kannatada saanut viidi ülikooli meditsiinikeskuse haiglasse, kust kolm neist pärast esmaabi koju lasti.

Las Vegase šerifi Doug Gillespie' sõnul on Range Roveri leidmine tema ametkonna esimene prioriteet.

„Sellist asja ei lubata,“ ütles Gillespie neljapäeval. „Mehed leitakse ja neile esitatakse süüdistus seaduse kogu karmusega.“

Gillespie usub, et kahtlusalused on relvastatud ja ohtlikud ning ta hoiatas inimesi, et nad kutsuksid kohale võimuesindajad, kui autot näevad, mitte ei hakkaks ise midagi ette võtma.