"Praegu saame Tallinnas iga päev viis-kuus teadet löökaugust läbisõidust. Kuna politsei avariigruppide arv on piiratud ning esmajärjekorras teenindatakse need väljakutsed, kus on inimvigastused või sõidukite kokkupõrked, mis häirivad liiklust, siis võib vahel grupi ooteaeg olla suur ulatudes paraku vahel isegi paari tunnini. Kui kutseid ees ei ole, teenindatakse ka löökaugust läbisõidud koheselt," ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro Delfile.

Kommenteerides hiljutisi autoärimehe Margus Nõmmiku väiteid saates "Ringvaade", ütles Kahro, et Nõmmik jättis rääkimata, et helistas küll 30. jaanuari õhtul kell 19.34 politseisse, kuid tahtis registreerida juba 40 minutit tagasi juhtunud õnnetust ning tema sõidukki oli juba sündmuskohalt minema veetud.

"Kui auto on minema toimetatud, on ehk veidi liig eeldada, et politsei tuleb õnnetust fikseerima," lisas Kahro.

Autoärimees Margus Nõmmik saates "Ringvaade", et sõitis oma uue Lexusega läbi löökaugu, mistõttu sai kahjustada mehe auto velg. Nõmmiku sõnul üritas ta küll kutsuda kohale politseid, ent juhtimiskeskusest vastati talle, et politsei kohale ei tule.

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf ütles samas saates, et ei luba, et Tallinnas teed üldse korda saavad, kuid olukord paraneb tema hinnangul 15. maiks.

Klandorfi sõnul läheks 98 miljonit eurot selleks, et kõik Tallinna tänavad korda teha ning seda raha pole kuskilt võtta. Tema sõnul tehakse ka kõiki muid teetöid teedeparanduste arvelt, mistõttu tuleb teha otsuseid, kas ehitada suuri ristmikke või parandada teid.