Palee kinnitas, et õnnetus tõepoolest juhtus, kuid rõhutas, et prints ei ole raskelt vigastatud. Prints kukkus esmaspäeval Lermoosis, viidi vigastustega haiglasse ja lasti palee pressiteenistuse teatel sealt hiljem välja. „Prints Laurent põrkas kokku teise suusatajaga ja sai selle tagajärjel kergelt vigastada,“ ütles prints Laurent'i advokaat Pierre Legros Belgia hollandikeelse ajalehe De Standaard vahendusel.

Belgia prantsuskeelne ajaleht Le Soir rääkis printsess Claire'iga, kes ütles, et prints Laurent tunneb end hästi, kuid rohkem detaile suusaõnnetuse kohta ei avaldata. „See kuulub eraeluvaldkonda,“ teatas printsess.

Innsbrucki haiglast öeldi Belgia Radio 1-le, et prints on endiselt haiglas. „Prints Laurent'il ei ole eluohtlikke vigastusi, kuid ta vajab mõningaid täiendavaid uuringuid,“ öeldi haiglast.

Tiroler Tageszeitungi teatel viibib prints koos naise ja kolme lapsega talispordipuhkusel Tiroolis. Eelmisel pühapäeval möödus täpselt aasta sellest, kui Austrias Lechis suusapuhkusel olles juhtus õnnetus Hollandi prints Frisoga, kes on siiamaani koomas.