Tavaliselt on pohmelli tunnusteks peavalu, mis võib sageli olla lausa väga tugev, ebameeldiv tunne kõhus ning iiveldus. Sageli on enesetunne lausa nii kehva, et otsustatakse parem mitte voodist väljuda ning seetõttu võivad jääda tegemata mitmed olulised toimetused  

Kindlasti on igal inimesel, kes sellise olukorraga kokku puutuvad, väljakujunenud oma nipid, kuidas enesetunnet turgutada. Nendele, kellele oma nippidest ei piisa, soovitan mina järgmisel korral proovida mõnda järgnevatest nippidest.

Ilmselt suhteliselt tuntud nipp, aga siiski toimib väga hästi. Jooge ohtralt vett, kuna alkohol on tekitanud teile vedelikupuuduse, mis on suures osas süüdi teie halvas enesetundes. Võimaluse korral lisage vette ka pisut laimimahla.

Jooge tavalise kraanivee asemel suure soolasisaldusega mineraalvett nagu näiteks Borjom. Mineraalvees sisalduvad soolad aitavad jällegi kaasa teie hea enesetunde taastumisel.

Kui enesetunne vähegi kannatab, siis vältige erinevate valuvaigistite võtmist, kuna teie kehas olev alkohol vaid võimendab ravimite võimalikke kõrvalmõjusid.

Pohmelli tunnet aitab vähendada C-vitamiini tarbimine, sööge tsitrusesid puuvilju või jooge tsitrusest mahla.

Rahustavad teed aitavad rahustada teie ärritatud magu ja muid seedeorganeid, jooge kummeli teed.

Paremat tunnet võib loota ka soojade soolaste suppide sõõmisest, populaarseimaks pohmellitapjaks  on kahtlemata seljanka.

Kuna alkohol viib teie kehast koos muude ainetega välja ka kaaliumi, sööge banaani, banaan sisaldab suurel hulgal kaaliumi.

Minge duši alla, olge kordamõõda sooja ja külma vee all, see peaks teid erksamaks tegema.

Sööge soolast praetud toitu.

Kui aga tunnete, et mitte miski tõesti ei aita, siis heitke tagasi magama ning mõelge kas kaotaud aeg ikka oli seda pidu väärt.

Kui  ka teie teate mõnda head nippi, kuidas pohmellist vabaneda, siis ärge olge kadedad ning jagage seda ka teistega.