Segaduste vältimiseks, kaebuste kontrollimiseks ja rahuliku tööõhkkonna taastamiseks viib lasteaias järelevalve läbi haridus- ja teadusministeerium, kaasates protsessi ministeeriumivälised alushariduse eksperdid ning Tallinna haridusameti kui lasteaia pidaja esindajad, teatas haridusministeerium.

Ülle Rajasalu teatas, et temal on hea meel, et haridus- ja teadusministeerium otsustas ise järelvalvet Padriku lasteaia üle jätkata.

"Maavalitsus tegi seda järelvalvet siis kui olime edastanud lastevanemate kaebused haridus- ja teadusministeeriumisse ning sealt anti selle alusel meile ülesanne järelvalve läbi viia. Haridus- ja teadusministeerium oli järelevalvet Harju maavalitsusele ülesandeks tehes informeeritud, et selles lasteaias käib ka minu lapselaps," kinnitas Rajasalu.

"Mulle valmistaks muret, kui probleemid, mida senise järelvalve käigus oleme avastanud, jääksid korda tegemata vaid selle tõttu, et olen vanaema ja minu lapselaps käib samas lasteaias. Ka tänahommikune kuue lapsevanema kiri kinnitab muret laste kasvatuse pärast Padriku lasteaias, millest ei mina ega haridus- ja teadusministeerium ei saa mööda vaadata."